Politica de utilizare

Politica de utilizare

Ultima actualizare: 9 martie 2020

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate („Politica”) pentru a înțelege modul în care folosim informațiile dvs. personale. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, alegerea dvs. este să nu utilizați site-ul Fiverr.com și aplicațiile mobile și site-urile, aplicațiile, serviciile și bunurile sale conexe sau orice alt site web operat de Fiverr care face legătura cu această politică („Site-ul”) . Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord cu această politică. Această politică se poate modifica din când în când; orice modificări pe care le facem acestei politici vor fi postate pe acest site, putem, de asemenea, să facem orice alte măsuri, în măsura cerută de legea aplicabilă, inclusiv să vă notificăm și / sau să căutăm consimțământul dvs. explicit pentru modificări materiale. Modificările aduse acestei politici sunt eficiente de la data menționată „Ultima actualizare”. În afară de cazul în care am solicitat un astfel de consimțământ explicit de la dvs., utilizarea dvs. continuă a Site-ului după ce vom face modificări va constitui acceptarea și acordul de a fi obligat la aceste modificări, așa că vă rugăm să verificați periodic Politica pentru orice actualizări sau modificări.

Ne pasă de confidențialitatea ta

Nu vindem și nu închiriem informațiile dvs. personale către terți pentru scopurile lor de marketing direct fără consimțământul dvs. explicit. Nu o să dezvăluim altor persoane acest informații decât în sensul dezvăluit în această Politică, adică - pentru a vă permite să cumpărați, vindeți, partajați informațiile pe care doriți să le transmiteți pe site; să contribuie la recenzii sau acolo unde avem obligația legală de a face acest lucru.

Colectăm informațiile pe care ni le furnizați sau le împărtășiți voluntar cu alți utilizatori, precum și unele informații tehnice generale, care sunt colectate automat de sistemele noastre, cum ar fi adresa IP, informațiile browserului și cookie-urile pentru a vă permite să aveți o experiență de utilizator mai bună și mai personalizată experiență de navigare.

Nu vom împărtăși informațiile

Nu vom împărtăși informațiile pe care ni le furnizați în procesul de înregistrare - inclusiv informațiile dvs. de contact - decât dacă este descris în această politică.Informațiile pe care alegeți să le publicați pe site (fotografii, videoclipuri, text, muzică, recenzii, livrări) - nu mai sunt private, la fel ca orice informație pe care o publicați online. Informațiile tehnice colectate de sistemele noastre sau de sistemele terțe pot fi utilizate automat pentru operarea site-ului, optimizarea, analiza, promovarea conținutului și îmbunătățirea experienței utilizatorului. În conformitate cu legislația locală aplicabilă, putem folosi informațiile dvs. pentru a vă contacta - pentru a furniza notificări legate de activitățile dvs. sau pentru a vă oferi promoții și actualizări generale, dar nu vom lăsa să vă contacteze nicio altă persoană, inclusiv vânzătorii și cumpărătorii, alte persoane decât prin profilul de utilizator de pe Site.

Vă puteți exercita drepturile asupra informațiilor dvs

Vă puteți exercita drepturile asupra informațiilor dvs. personale, prin deschiderea unui ticket de relații cu clienții. Dacă nu aveți un cont activ, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@fredo.ro.